Welzijn

Educatie

Conservatie

Kennisdeling

Achter de schermen gaan wij keihard door!
Door Rogier van Rossem, 19 mei 2021

Heel graag brengen wij jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We hebben de laatste tijd veel werk verzet achter de schermen, en zullen daar in de komende dagen meer informatie over gaan delen!

Zoals de meeste inmiddels wel weten hebben we de afgelopen tijd erg hard gelobbyd in Den Haag om de dierensector beter te beschermen tijdens de corona crisis, onder andere is het ons gelukt om de dierenspeciaalzaken op de lijst van cruciale beroepen te krijgen, waardoor deze gewoon geopend konden blijven tijdens de lockdowns.

Op dit moment zijn we druk bezig met de planning van een nieuw congres dat in het najaar zal plaatsvinden en vele andere interessante activiteiten! Wij zijn hier bij our EARTH allemaal heel erg enthousiast over, maar willen tegelijkertijd ook nog niet te veel verklappen. Elk onderwerp verdient het om de volle aandacht te krijgen. Daarom zullen de details daarover spoedig volgen en nieuwsberichten die we ook in onze facebookgroep met jullie zullen delen!

Al deze zaken zullen de komende tijd onze aandacht vragen en zoals jullie zien zijn we zeer druk in de weer om onze prachtige sector zo goed mogelijk te ondersteunen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief