Welzijn

Educatie

Conservatie

Kennisdeling

our EARTH congres 2021!!!
Door Rogier van Rossem, 12 juni 2021

Zet vrijdag 29 oktober maar alvast in je agenda, want dan zijn we er weer! our EARTH congres, versie 2021!!!

Na ons zéér succesvolle congres van 2020 werd ons door veel van de bezoekers met enige regelmaat en gezond ongeduld gevraagd wanneer we het vervolgcongres gingen organiseren, omdat het bezoek aan ons congres van vorig jaar zo ontzettend goed bevallen was…

Ons allereerste congres vond plaats in februari van 2020, en was – ook al was het onze allereerste editie – boven verwachting snel, volledig uitverkocht! We hadden op een gegeven moment zelfs een wachtlijst van mensen die hoopten om toch nog een kaartje te kunnen bemachtigen! Blij verrast en dankbaar zijn wij voor jullie aanwezigheid, input, enthousiasme en aanmoediging!

Zoals jullie allemaal echter weten, na ons congres volgde de maand maart 2020… Corona… Waarschijnlijk zal dit zo’n maand blijven die wij hier in Nederland, collectief als misschien wel een van de vreemdste maanden in ons leven zullen onthouden. Voor het eerst was er serieus sprake van een lockdown in Nederland en dit zorgde natuurlijk direct voor een grote terughoudendheid t.a.v. het organiseren van (grote) bijeenkomsten…

Wij als bestuur van our EARTH, waarvan één van de belangrijke activiteiten JUIST het bijeen brengen van mensen is, konden er gelukkig de humor wel van inzien. Zul je net zien: Maak je samen net die grote sprong in het diepe, met als binnenkomer de organisatie van een groots congres… als dat dan een succes blijkt en voor zowel bezoekers als organisatie naar meer smaakt, gaat het hele land op slot!

Maar… *tromgeroffel*… Nu er gistermiddag bekend is geworden dat er vanaf 30 juni verder versoepeld wordt t.a.v. evenementen kunnen we wel verklappen, dat wij er natuurlijk ook allang weer één in de startblokken hadden klaar staan! Zet dus vrijdag 29 oktober ons congres in je agenda, want dit congres wordt nog gaver, en nog grootser! De ticketverkoop zal na de zomervakantie van start gaan, dus houd ons in de gaten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief