Constance Hendriks

Conny Hendriks is geboren en getogen in het circus. Met diverse acts, waaronder koorddansen, magic en optredens met dieren heeft ze jarenlang over de wereld gereisd. Ze heeft dieren getraind en begeleid voor televisie, commercials, films, theater en musicals.

Inmiddels treedt ze niet niet meer op maar coacht en traint ze nieuwe mensen – o.a. BNers – in circustechnieken. Haar liefde voor dieren, waar ze mee opgegroeid is blijft onvoorwaadelijk. Zij ziet zichzelf als iemand met een missie. Opgroeien tussen dieren en de mensen die ervoor zorgen was een voorrecht, haar levensles en zorgt voor balans in haar leven. Ze gunt dat echt iedereen.

Toen zij werd gevraagd zich in te gaan zetten voor EARTH hoefde ze niet lang na te denken. EARTH is een organisatie, opgezet door – en voor – bevlogen, passievolle mensen bij wie dierenwelzijn op één staat. Ze zal zich bij EARTH inzetten, om te helpen het nieuwe tijdperk in te luiden voor dierhouders in Nederland en Europa, door met elkaar de handen ineen te slaan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief