Welzijn

Educatie

Conservatie

Kennisdeling

Verplaatsing our EARTH congres 2021
Door Barbra Middelkoop, 23 september 2021

Wij vinden het belangrijk dat ons congres, inclusief de zo geliefde netwerkmomenten, op een geheel vrije manier kan plaatsvinden, zodat we jullie de gezellige, bruisende congresdag kunnen bieden die jullie van ons gewend zijn!

In de laatste persconferentie is duidelijk geworden dat we in onze samenleving langzaamaan steeds meer stapjes nemen richting weer ‘normaal’ leven. Zo is inmiddels bijvoorbeeld de verplichte 1,5 meter afstand gelukkig weer komen te vervallen! Daarnaast bestaan er toch ook nog maatregelen die zowel de mogelijkheden op ons congres inperken, als onze bezoekers bepaalde verplichtingen opleggen.

Wij hebben daarom besloten om het congres te verplaatsen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat ons congres, inclusief de zo geliefde netwerkmomenten, op een geheel vrije manier kan plaatsvinden. Bovendien weigeren wij om jullie voor tickets te laten betalen als wij er zelf niet 100% van overtuigd zijn dat we jullie de gezellige, bruisende congresdag kunnen bieden die jullie van ons gewend zijn!

Van uitstel komt zeker geen afstel, dus houd onze pagina in de gaten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief