Sebastiaan Scheffer

“Voor EARTH zal Sebastiaan zich vooral inzetten als lobbyist en als contactpersoon tussen organisaties en politiek. Gebruik makend van het netwerk dat hij in binnen en buitenland reeds heeft opgebouwd zal hij zich inspannen voor alles wat te maken heeft met het op een verantwoorde manier houden van dieren en planten, voor nu en voor in de toekomst.”

Sebastiaan is al lange tijd actief betrokken bij alles wat met dieren te maken heeft. Na eerst jarenlang gewerkt te hebben als docent dierverzorging, is hij tegenwoordig vooral werkzaam als importeur en exporteur van bijzondere dieren. Met dank aan deze activiteiten heeft hij veel kennis en ervaring op het gebied van zowel nationale- als internationale wetgeving.

Daarnaast geeft Sebastiaan advies aan diverse dierentuinen, met name op gebied van wetgeving, aanvragen van vergunningen en het op de juiste wijze opstellen van protocollen en verzorgingshandleidingen.

Voor EARTH zal Sebastiaan zich vooral inzetten als lobbyist en als contactpersoon tussen organisaties en politiek. Gebruik makend van het netwerk dat hij in binnen en buitenland reeds heeft opgebouwd zal hij zich inspannen voor alles wat te maken heeft met het op een verantwoorde manier houden van dieren en planten, voor nu en voor in de toekomst.

  • Internationale lobby
  • Schakel tussen politiek en praktijk

Meld je aan voor onze nieuwsbrief